Portretfotografie


Voor iedere gelegenheid

Fotograaf Groesbeek & Omgeving
Een speciale gelegenheid, als cadeau of gewoon zomaar; foto’s leggen een moment in je leven vast waar je altijd op terug kunt blijven kijken. Als je op zoek bent naar een fotograaf die deze momenten zo authentiek en persoonlijk mogelijk vastlegt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op zijn of haar gemak voelen, om dit te bereiken probeer ik zo goed mogelijk naar de klant te luisteren om zo het gewenste resultaat te krijgen.

Afspraak
Dit begint al bij het eerste contact. Ik neem graag voor iedereen de tijd en werk daarom alleen op afspraak. Voor een afspraak kun je mij een e-mail sturen via het contact formulier, ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Aan de telefoon kun je me jouw wensen voorleggen en hiermee ga ik aan het werk om zo tot een aantal ideeën te komen.

De shoot en erna
Na deze afspraak is het tijd voor de fotoshoot. Ik beschik niet over een studio en deze is daarom altijd op locatie. Dit kan bij je thuis zijn, of op een locatie naar jouw keuze. Hoe ik tijdens de shoot handel is telkens anders. Kinderen bijvoorbeeld, probeer ik zo veel mogelijk hun eigen gang te gaan. Ik vind het belangrijk dat een kind écht kind kan zijn, en dat ik het op de foto kan zetten zoals u hem of haar kent. De beste manier waarop ik dit kan bereiken is door ze vrijheid te geven.

Na de fotoshoot zal ik je binnen een aantal dagen alvast de mooiste beelden toesturen. Als dan alles klaar is krijg je de bestanden digitaal toegestuurd. Eventuele nabestellingen worden ook direct naar je toegestuurd.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

  • PORTRETSESSIE
  • 110
  • 1-3 uur fotografie
  • Inclusief 15 bewerkte, digitale foto's
  • Online Galerij
  • t/m 5 personen. Daarna €10 per extra persoon.
  • Boek Nu