Over Mij


"Vooral het fotograferen van mensen, van groot tot nog maar héél klein, vind ik fantastisch om te doen.”

Wie ik ben
Ik ben Anne Toonen, ontwerper en fotograaf. Al jaren fotografeer ik met veel passie momenten in het leven. Geen strak geposeerde foto’s maar mooie, ongedwongen foto’s met een persoonlijke touch. Ik laat de klant graag vrij om met ideeën te komen om zo het plaatje te creëren dat hij of zij voor ogen had. Op deze manier is een fotosessie comfortabel en leuk.

Mijn liefde voor creatief bezig zijn en fotografie zat er al vroeg in. Zo kon ik urenlang door de dierentuin wandelen met de camera van mijn ouders om eindeloos foto’s te schieten van alle soorten dieren. Op de HAVO kreeg ik voor het eerst beeldende vormgeving en tekenen, iets waar ik meteen veel plezier in had. Na mijn opleiding op de HAVO, ben ik doorgegaan naar het MBO waar ik mijn diploma Mediavormgever heb behaald. Tijdens deze 3 jarige studie heb ik onder andere ervaring opgedaan bij meerdere bedrijven in de vorm van stages en eigen projecten. Naast dat ik fotografeer, studeer ik momenteel Fine Art & Design in Education. Een opleiding die me opleidt om straks ook als docent aan de slag te kunnen.

Fotograaf Groesbeek.
Ben u op zoek naar een fotograaf in Groesbeek? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik werk vooral in omgeving Groesbeek maar vind het natuurlijk ook erg leuk om wat verder te reizen voor mijn klanten. Zo heb ik al gewerkt met klanten uit o.a.: Millingen aan de Rijn, Berg en Dal, Nijmegen, Wijchen, Arnhem en Zierikzee.

Neem gerust contact met me op voor vragen of boekingen.