Over Mij


"Vooral het fotograferen van mensen, van groot tot nog maar héél klein, vind ik fantastisch om te doen.”

Wie ik ben

Ik ben Anne Toonen, ontwerper en fotograaf. Al jaren fotografeer ik met veel passie momenten in het leven. Geen strak geposeerde foto’s maar mooie, ongedwongen foto’s met een persoonlijke touch. Ik laat de klant graag vrij om met ideeën te komen om zo het plaatje te creëren dat hij of zij voor ogen had. Op deze manier is een fotosessie comfortabel en leuk.

 

Mijn liefde voor creatief bezig zijn en fotografie zat er al vroeg in. Zo kon ik urenlang door de dierentuin wandelen met de camera van mijn ouders om eindeloos foto’s te schieten van alle soorten dieren. Tijdens mijn 3 jarige studie MBO studie Mediavormgeving heb ik onder andere ervaring opgedaan bij meerdere bedrijven in de vorm van stages en eigen projecten. Daarna ben ik doorgestroomd naar de opleiding Fine Art & Design in Education aan de HKU in Utrecht waar ik in 2019 mijn Bachelor heb gehaald. Hier ben ik in aanraking gekomen met het lesgeven aan verschillende doelgroepen.

 

Naast dat ik fotografeer en ontwerp, geef ik inmiddels ook met veel plezier les op het ROC Nijmegen als docent Mediavormgeving.

 

Fotograaf Groesbeek.

Ben u op zoek naar een fotograaf in Groesbeek? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Ik werk vooral in omgeving Groesbeek maar vind het natuurlijk ook erg leuk om wat verder te reizen voor mijn klanten. Zo heb ik al gewerkt met klanten uit o.a.: Molenhoek, Mook, Malden, Millingen aan de Rijn, Berg en Dal, Nijmegen, Wijchen, Arnhem, Utrecht en Zierikzee.

 

Neem gerust contact met me op voor vragen of boekingen.