Online Galerij


Hoe werkt de online galerij?

Online galerij

Wanner je sessie erop zit, en de foto’s zijn bewerkt, krijg je toegang tot een online galerij. Hier kun je vaak kosteloos een aantal foto’s uitkiezen.* Deze foto’s worden dan als digitale bestanden verstuurd. Maar hoe werkt zo’n galerij eigenlijk en wat als ik meer foto’s wil?

Hieronder heb ik even op een rijtje gezet hoe het werkt:
– Wanneer de foto’s klaar zijn, zet ik ze in een persoonlijke galerij. Deze is alleen toegankelijk met een uniek wachtwoord.
– Je kan in de galerij foto’s uitkiezen door met de muis over de foto te gaan en op het vinkje te klikken. Je hoeft dus geen bestandsnamen te onthouden. Wanneer je klaar bent met kiezen, stuur je een mailtje zodat ik de gekozen bestanden klaar kan maken. Deze stuur ik dan op via WeTransfer.
– Je krijgt áltijd zowel de zwart-wit als de kleurversie van een foto (als deze er allebei zijn). Over de foto’s staat nu een groot logo, deze staat uiteraard niet op jullie bestanden.

Kosten extra foto’s:
Het is natuurlijk altijd mogelijk om tegen meerprijs meer foto’s uit te kiezen dan inbegrepen bij je fotosessie. Hier gelden de volgende kosten voor:

€10 voor 1 extra foto
€45 per 5 extra foto’s

Rekenvoorbeeld:
6 extra foto’s voor €55
10 extra foto’s voor €90

Meer weten?
Neem gerust contact met me op!

* De hoeveelheid digitale foto’s hangt af van welke sessie geboekt is.