Ontwerp


Grafisch Ontwerp Groesbeek

Zakelijk

Als je een bedrijf start of hebt, dan is het ontzettend belangrijk om herkenbaar en uniek te zijn. Vooral in een wereld waarin we worden overspoeld met reclame op ieder bushokje en elke hoek van de straat. Een goede huisstijl en een goede uitvoering hiervan zijn erg belangrijk. Het ontwerpen van een huisstijl, logo, flyer of iedere andere uiting begint met een eerste afspraak waarin duidelijk wordt wat de bedoeling is. Wat wil de klant uitstralen en hoe gaan we dit bereiken? Vervolgens ga ik aan de slag om een zo goed mogelijk, passend ontwerp te maken. Tijdens dit proces houd ik steeds contact met de klant totdat we samen tot een eindontwerp komen.

Particulier

Geboortekaartjes, trouwkaarten, fotoboeken. Je wilt graag een uniek ontwerp wat er gelikt uitziet. Met mijn hulp krijg je gegarandeerd een ontwerp waar je trots op kan zijn. Samen met de klant bekijk ik de wensen en ontwerp aan de hand daarvan het product. Ook bij particuliere ontwerpen houd ik tijdens dit proces steeds contact met de klant totdat we samen tot een eindontwerp komen.

Prijzen

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van grafisch ontwerp en daarom kijk ik graag samen met de klant naar wat de wensen zijn om zo tot een mooie prijs te komen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.